راهنمای دریافت مستقیم کد سوابق تحصیلی برای ثبت نام کنکور سراسری

دریافت کد سوابق تحصیلی از سامانه دیپکد یا ساهت

دریافت کد سوابق تحصیلی

دریافت کد سوابق تحصیلی از سامانه دیپکد یا ساهت
دریافت کد سوابق تحصیلی از سامانه دیپکد یا ساهت

 

 

 

*** آپدیت ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ بر اساس بند ۴-۵ بخشنامه ۴۶۰/۴۸۹ مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش سایت my.medu.ir برای دریافت کد سابقه تحصیلی آماده سازی می شود.

 

متن کامل اطلاعیه:

اطلاعیه شیوه دریافت کد سابقه تحصیلی و ثبت نام برای ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره

به اطلاع متقاضیان شرکت در کنکور سراسری سال ۱۴۰۲می رساند؛ برای ثبت نام آزمون سراسری، در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور، داشتن کد سابقه تحصیلی (کد ۱۹رقمی) الزامی است. لذا متقاضیان می توانند با مراجعه به درگاه خدمات وزارت آموزش و پرورش کد مذکور را به شرح زیر دریافت نمایند:

۱- ورود به درگاه خدمات وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir

۱-۱-دانش آموزان پایه دوازدهم و فارغ التحصیلان دیماه ۱۴۰۱ و بعد از آن، با انتخاب نقش “دانش آموز” و با درج کد ملی و شماره سریال شناسنامه برای دانش آموزان ایرانی، و کد دانش آموزی و تاریخ تولد برای اتباع سایر کشورها، وارد درگاه فوق شوند و بر اساس بند (۲) اقدام نمایند.

۲-۱- سایر متقاضیان ایرانی و اتباع (اعم از فارغ التحصیلان شهریور ۱۴۰۱ و قبل از آن/ طلاب/ فارغ التحصیلان و  دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس بین الملل/دارندگان مدرک معادل دوره متوسطه و پیش دانشگاهی صادره از کمیسیون ارزشیابی  مدارک تحصیلی خارجی و …)، پس از مراجعه به درگاه فوق، با انتخاب نقش “والدین و سایر” وارد درگاه شوند و  بر اساس بند (۲) اقدام نمایند.

تذکر: مشمولین بند فوق (۱-۲) در صورتیکه فاقد سیمکارت شخصی باشند میتوانند با اظهار این موضوع در درگاه خدمات الکترونیکی آموزش و پرورش ثبت نام کنند و سپس بر اساس بند (۲)  اقدام نمایند. توجه  شود این گروه باید نام کاربری و کلمه عبور درگاه را برای مراجعات بعدی نگهداری نمایند.

۲- دریافت کد سابقه تحصیلی: تمام متقاضیان مندرج در بندهای (۱-۱) و (۱-۲)  ، پس از ورود به درگاه فوق،  گزینه «سوابق تحصیلی» را انتخاب و مشخصات هویتی خود را مشاهده و پس از تائید،  اطلاعات تحصیلی را ثبت و کد سابقه تحصیلی (کد ۱۹ رقمی) را دریافت نمایند.

تبصره : در صورتی که متقاضیان در مشخصات هویتی خود مغایرتی مشاهده نمودند، گزینه «عدم تائید و استعلام از ثبت احوال/ وزارت کشور» را انتخاب نمایند. متقاضی با انتخاب این گزینه (بین ساعت ۸ صبح الی ۲۴ شب) و زدن دکمه بررسی پاسخ ثبت احوال، مشخصات هویتی خود را مشاهده و سپس به شرح بند (۲) اقدام نماید.

توجه: استعلام از سامانه ثبت احوال ممکن است دقایقی زمانگیر باشد.

۳- ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره: متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی یا ترمیم نمره، در بازه زمانی اعلامی از سوی آموزش و پرورش جهت انتخاب دروس مورد نظر و شرکت در آزمون نهایی و دریافت نمون برگ انتخاب  واحد (درس)، به شرح زیر اقدام نمایند:

۱-۳- فارغ التحصیلان (شاخه های نظری، کاردانش و فنی و حرفه ای) دوره متوسطه و پیش دانشگاهی سنوات  گذشته/ طلاب حوزه های علمیه دارای مدرک سطح یک / فارغ التحصیلان و دانش آموزان پایه دوازدهم  مدارس بین الملل / دارندگان مدرک معادل دوره متوسطه و پیش دانشگاهی صادره از کمیسیون ارزشیابی  مدارک تحصیلی خارجی که متقاضی ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره می باشند با در دست داشتن کد سابقه تحصیلی فوق و سایر مدارک لازم به مدارس بزرگسال دولتی مراجعه نمایند.

۲-۳- دانش آموزان پایه دوازدهم شاخه نظری (مدارس روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور، ایثارگران و  متقاضیان آزاد) متقاضی شرکت در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود/ دانش آموزان پایه  دوازدهم شاخه های کاردانش و فنی و حرفه ای هنرستان ها، برای ایجاد سابقه، کد سابقه تحصیلی فوق را به  مدارس محل تحصیل خود ارائه نمایند.

۴- مشاهده و بررسی سوابق نمره ای: متقاضیان برای مشاهده و بررسی سوابق نمره ای خود از تاریخ حداکثر تا ۱۰ تیر مجدداً به درگاه خدمات وزارت آموزش و پرورش به نشانی (https://my.medu.ir) مراجعه و مطابق با راهنمایی که متعاقباً در سامانه اطلاع رسانی می شود، اقدام نمایند.

 

سامانه و اطلاعیه های قبلی برای دریافت کد سوابق تحصیلی:

اولاً دیپکد = ساهت    dipcode=sahat

برای دریافت مستقیم کد سوابق تحصیلی برای ثبت نام کنکور سراسری از سامانه دیپکد یا ساهت توجه به موارد زیر ضروریست:

۱- در صورتیکه تا کنون نام کاربری و رمز عبور این سامانه را دریافت نکرده اید: فارغ التحصیلان تمام شاخه های نظری (انسانی – ریاضی – تجربی – معارف)، فنی و کاردانش نظام آموزشی سالی واحدی (دیپلم سال ۸۴ به بعد و پیش دانشگاهی ۹۱ به بعد) جهت دریافت کد سوابق تحصیلی وارد سامانه  https://sahat.medu.ir یا https://dipcode.medu.ir  شده و از طریق منوی ثبت نام دانش آموز ایرانی یا اتباع اقدام کنند و در صورت وجود خطا یا عدم دریافت پیامک کاربری و رمز عبور به مدرسه فارغ التحصیلی یا آموزش و پرورش آن منطقه مراجعه نمایید.

 

۲- در صورتیکه تا کنون نام کاربری و رمز عبور این سامانه را دریافت نکرده اید: دانش آموزان پایه دوازدهم و فارغ التحصیلان تمام شاخه های نظری (انسانی – ریاضی – تجربی – معارف)، فنی و کاردانش نظام آموزشی جدید ۶-۳-۳ جهت دریافت کد سوابق تحصیلی وارد سامانه  https://sahat.medu.ir یا https://dipcode.medu.ir  شده و با تلفن همراه درج شده در سامانه شاد یا سیدا از طریق منوی ثبت نام دانش آموز ایرانی یا اتباع اقدام کنند و در صورت وجود خطا یا عدم دریافت پیامک کاربری و رمز عبور به مدرسه محل تحصیل مراجعه نمایید.

 

۳- پس از اخذ نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه های مذکور شده و نمرات و مشخصات خود را تایید نمایید.

الف- در صورتیکه مغایرتی وجود داشت از دکمه های اعلام مغایرت یا عدم دریافت کارنامه استفاده کنید و در صورت عدم اصلاح خطا با توجه به محدودیت زمانی خود به واحد امتحانات منطقه محل تحصیل (کارشناسی ارزیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش) مراجعه نموده تا سریعتر اقدام کنند.

ب- اگر دانش آموز سال جاری هستید (یعنی پایه دوازدهم که هنوز فارغ التحصیل نشده) طبیعتا هنوز نمرات نهایی و معدل قابل رؤیت نمی باشد لذا نیازی به اجرای دکمه عدم دریافت کارنامه یا اعلام مغایرت مشخصات، ندارید.

پ- در صورت وجود خطا در معدل یا عدم وجود آن از اعلام مغایرت مشخصات استفاده کنید. (دکمه عدم دریافت کارنامه را اجرا نکنید)

ت- در کل نمرات نهایی ترمیم نمره و نمرات نهایی دانش آموزان حداکثر تا تیر و مرداد هر ساله توسط آموزش و پرورش به سامانه ساهت یا دیپکد ارسال می شود لذا در صورت عدم رؤیت تا زمان مذکور نیازی به اجرای عدم دریافت کارنامه نیست.

ث- در صورتیکه در فرآیند امتحانات نهایی به نمره اعتراض داشته اید و تغییر نمره حاصل شده، حتما بررسی نمایید که در سامانه ساهت نیز این تغییر اعمال شده باشد و در صورت مغایرت، دکمه عدم دریافت کارنامه را اجرا و به سریعا جهت پیگیری به واحد امتحانات منطقه محل تحصیل (کارشناسی ارزیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش) مراجعه نمایید.

ج- در صورتیکه فیلد کد سابقه تحصیلی در سامانه خالی بود، پس از اجرای تایید اطلاعات کد سابقه تحصیلی ایجاد می شود.

چ- ارتباط بین سامانه ساهت با سازمان سنجش به صورت وب سرویسی می باشد و اطلاعات شما پس از تاییدی که در سامانه ساهت انجام می دهید در سازمان سنجش بروز خواهد شد در غیر اینصورت اطلاعات بروز نمی شود.

ح- به هیچ عنوان از فرمول هایی که برای ساخت کد سوابق اعلام  می شود استفاده نکنید.

 

مکمل موارد بالا را در  فایل pdf راهنمای تصویری سامانه ساهت و دیپکد ویژه مدارس، آموزش و پرورش مناطق و استان ها قرار داده ایم، می توانید از طریق لینک زیر دانلود نمایید:

متن اطلاعیه های سامانه ساهت:

راهنمای ویژه مدیران مدارس:

۱.از طريق گزينة ثبت‌نام ثبت‌نام كارشناسان/مديران اقدام به ثبت‌نام نماييد.

توضيح : با توجه به اينكه صرفاً يك‌بار امكان بازيابي(فراموشي) كلمه عبور توسط سامانه مقدور مي‌باشد، لطفاً در حفظ و نگهداري آن، دقت لازم را بعمل آورند.

۲.مشخصات دانش‌آموزان را مشاهده نماييد و سپس اقدام به بررسي و كنترل اطلاعات نموده و مطمئن شويد كه تمام آنان در سامانه ثبت شده باشند.

توضيح۱مديران مدارس در هنگام بررسي اطلاعات دانش‌آموزان سال جاري شماره تلفن همراه آنان حتماً بررسي شده و در صورت نبود درج و يا وجود مغايرت، ويرايش نماييد.

توضيح۲:چنانچه اطلاعات دانش‌آموزي در سامانه موجود نبود، به دانش‌آموز اطلاع‌رساني شود؛ در سامانه اقدام به ثبت‌نام نمايد. و درصورتي‌كه هنگام ثبت‌نام اطلاعات خود را مشاهده نكرد موضوع را از طريق كارشناسي سنجش منطقه پيگيري نماييد.

توضيح۳: ضروري است كه تمام دانش‌آموزان داراي شماره تلفن همراه(ترجيحاً شماره تلفن همراه شبكه شاد) باشند. براي ويرايش و درج شماره تلفن همراه دانش‌آموزان، در ستون ثبت تلفن همراه اقدام و ايجاد حساب كاربري شود تا رمز عبور براي دانش آموز پيامك شود.

  1. تاكيد مي شود در صورت مراجعه فارغ‌التحصيلان سال‌هاي قبل، نيز با رؤيت مدارك تحصيلي و هويتي، اقدام به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموز در سامانه ساهت نمايند.
  2. به نحو مقتضي به دانش‌آموزان اطلاع‌رساني شود؛ به سامانه  مراجعه و اقدام به ثبت‌نام و دريافت كلمه عبور نمايند. و پس از بررسي و تأييد اطلاعات تحصيلي، كد سوابق تحصيلي را دريافت نمايند.
  3. با توجه به اينكه صرفاً يك‌بار امكان بازيابي(فراموشي) كلمه عبور توسط سامانه براي دانش آموز مقدور مي‌باشد، تاكيد شود در حفظ و نگهداري آن، دقت لازم را بعمل آورند.
  4. به دانش‌آموزان اطلاع رساني نماييد چنانچه تمام اطلاعات هويتي و كارنامه صحيح بود فقط گزينه(سبز رنگ)تأييد اطلاعات را بزنند. در صورت وجود مغايرت در اطلاعات، دانش‌آموز بايد با توجه به نوع مغايرت، روي گزينه‌هاي اعلام مغايرت اطلاعات هويتي به كارشناسان و يا اعلام مغايرت اطلاعات كارنامه به كارشناسان(در صورتيكه هر دو اطلاعات هويتي و كارنامه مغايرت داشت روي هر گزينه) كليك كند و نسبت به درج درخواست رفع مغايرت در سامانه sahat يا dipcode اقدام تا توسط كارشناسي سنجش منطقه بررسي شود.

توضيح ۱: براي دانش آموزان مشغول به تحصيل در سال تحصيلي جاري نياز به اجراي عدم نمايش كارنامه نمي باشد فقط درصورتي كه اطلاعات شناسنامه اي مغايرت داشت اقدام به اعلام مغايرت نمايند.

توضيح۲: چنانچه هنگام ثبت‌نام، مشخصات در سامانه نباشد، دانش‌آموز مي‌بايست با مدارك تحصيلي و هويتي به آموزش و پرورش محل تحصيل خود مراجعه نمايد.

راهنمای ویژه مناطق آموزش و پرورش:

  1. تعريف كاربري‌هاي مديران مدارس دوره دوم متوسطه(روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور، ايثارگران و داوطلبان آزاد) ، درج شماره تلفن همراه و  ويرايش جنسيت دانش‌آموزان، در سامانه ساهت نيز فراهم مي باشد.
  2. روزانه(به صورت لحظه‌اي) به سامانه مذكور مراجعه و درخواست‌هاي متقاضيان را بررسي و اصلاحات لازم را انجام و در همان سامانه پاسخ دهند.

توضيح: بررسي و تأييد درخواست‌هاي حضوري و سامانه‌اي متقاضيان، براساس اطلاعات موجود در سامانه‌هاي امين، سيدا، فاينال و برنامه ديپسالي طبق روال قبل بر اساس قوانين و مقررات مربوط انجام شود.

  1. به مديران مدارس اطلاع‌رساني شود ، اقدام به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموزان در سامانه ساهت نمايند.
  2. تاكيد شود مديران مدارس در صورت مراجعه فارغ‌التحصيلان سال‌هاي قبل، نيز با رؤيت مدارك تحصيلي و هويتي، اقدام به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموز در سامانه ساهت نمايند.
  3. كارشناسان سنجش مناطق، با رؤيت مدارك تحصيلي و هويتي، نسبت به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموزاني كه به هر دليلي(مانند مدارس منحله، فارغ‌التحصيلان نظام‌هاي قبلي و…) شماره تلفن آنان در سامانه ساهت ثبت نشده است اقدام نمايند.
  4. به نحو مقتضي به دانش‌آموزان اطلاع‌رساني شود؛ به سامانه ديپكد مراجعه و اقدام به ثبت‌نام و دريافت كلمه عبور نمايند. و پس از بررسي و تأييد اطلاعات تحصيلي، كد سوابق تحصيلي را دريافت نمايند.
  5. با توجه به اينكه صرفاً يك‌بار امكان بازيابي(فراموشي) كلمه عبور توسط سامانه مقدور مي‌باشد، لطفاً در حفظ و نگهداري آن، دقت لازم را بعمل آورند.
  6. به مديران مدارس دوره دوم متوسطه(روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور، ايثارگران و داوطلبان آزاد) اطلاع‌رساني شود تا در اسرع وقت در سامانه مذكور ثبت‌نام نمايند.

—–تذكرچنانچه دانش آموزاني فارغ  التحصيل  در سامانه امين نباشد بايد از پايگاه ديپسالي بروز گردد—–

توجه پس از اصلاح مشخصات دانش آموز در سامانه ساهت يا ديپكد از طريق وب سرويس اطلاعات بر روي پايگاه سازمان سنجش آموزش كشور بروز رساني خواهد  شد لذا به دانش اموزان اعلام گردد با مراجعه مجدد به سايت سنجش اطلاعات خود را بررسي نمايند

 كارشناسان محترم ادارات سنجش ،كارشناسي هاي سنجش و ارزشيابي تحصيلي مناطق و مديران مدارس

به استحضار مي رساند امكان ايجاد مغايرت براي سوابق تحصيلي دانش آموزان توسط استان ،منطقه و مدرسه  فراهم گرديد لذا همكاران مي توانند در صورت مراجعه دانش آموز و وجود مغايرت ، نسبت به درج مغايرت در ساهت و دريافت از سامانه سيدا يا امين اقدام نمايند لازم به ذكر است درصورتي اطلاعات در سامانه ساهت تصحيح مي گردد كه قبلا در سامانه هاي مذكور اصلاح  شده باشد

مديران محترم مدارس دوره دوم متوسطه  (روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور، ايثارگران و داوطلبان آزاد)

به دانش آموزان اطلاع رساني شود چنانچه در مرحله اول در سايت سازمان سنجش آموزش كشور ثبت نام نموده اند و اطلاعات آنان نياز به ويرايش دارد ابتدا با مراجعه به مناطق آموزش و پرورش محل تحصيل خود در سامانه ساهت اقدام به اصلاح نمايند و سپس مي توانند در زمان فوق در سامانه سازمان سنجش با انتخاب اقدام به ويرايش نمايد.

راهنما ویژه ادارات کل استان ها:

  1. تعريف كاربري‌هاي كارشناسي هاي سنجش و ارزشيابي تحصيلي  مناطق،  مديران مدارس دوره دوم متوسطه(روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور، ايثارگران و داوطلبان آزاد) ، درج شماره تلفن همراه و  ويرايش جنسيت دانش‌آموزان، در سامانه ساهت نيز فراهم مي باشد.
  2. تاكيد شود كارشناسي هاي سنجش و ارزشيابي تحصيلي  مناطق روزانه(به صورت لحظه‌اي) به سامانه مذكور مراجعه و درخواست‌هاي متقاضيان را بررسي و اصلاحات لازم را انجام و در همان سامانه پاسخ دهند.

توضيح: بررسي و تأييد درخواست‌هاي حضوري و سامانه‌اي متقاضيان، براساس اطلاعات موجود در سامانه‌هاي امين، سيدا، فاينال و برنامه ديپسالي طبق روال قبل بر اساس قوانين و مقررات مربوط توسط كارشناسي هاي سنجش و ارزشيابي تحصيلي  مناطق انجام شود.

  1. به مديران مدارس اطلاع‌رساني شود ، اقدام به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموزان در سامانه ساهت نمايند.
  2. تاكيد شود مديران مدارس در صورت مراجعه فارغ‌التحصيلان سال‌هاي قبل، نيز با رؤيت مدارك تحصيلي و هويتي، اقدام به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموز در سامانه ساهت نمايند.
  3. كارشناسان سنجش مناطق، با رؤيت مدارك تحصيلي و هويتي، نسبت به درج شماره تلفن همراه دانش‌آموزاني كه به هر دليلي(مانند مدارس منحله، فارغ‌التحصيلان نظام‌هاي قبلي و…) شماره تلفن آنان در سامانه ساهت ثبت نشده است اقدام نمايند.
  4. به نحو مقتضي به دانش‌آموزان اطلاع‌رساني شود؛ به سامانه ديپكد مراجعه و اقدام به ثبت‌نام و دريافت كلمه عبور نمايند. و پس از بررسي و تأييد اطلاعات تحصيلي، كد سوابق تحصيلي را دريافت نمايند.
  5. با توجه به اينكه صرفاً يك‌بار امكان بازيابي(فراموشي) كلمه عبور توسط سامانه مقدور مي‌باشد، لطفاً در حفظ و نگهداري آن، دقت لازم را بعمل آورند.
  6. به مديران مدارس دوره دوم متوسطه(روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور، ايثارگران و داوطلبان آزاد) اطلاع‌رساني شود تا در اسرع وقت در سامانه مذكور ثبت‌نام نمايند.

 

برخی از ایرادات سامانه ساهت که تا این لحظه برطرف نشده است:

۱- عدم اشراف استان در خصوص کاربری های دانش آموز و مدرسه در سامانه ساهت و عدم امکان اصلاح آن
۲-  عدم ارتباط آنلاین و وب سرویسی بین سامانه نمرات امتحانات نهایی با سامانه ساهت منجر به عدم کار کردن دکمه بروزرسانی از  فاینال گردیده و برای هر مورد اعتراض به تغییر نمرات باید به مسؤولین شرکت اطلاع رسانی نمود که با توجه به حجم بالای این اعتراضات، فرآیندی غیر ممکن است.
۳- عدم وجود دسترسی حذف کاربری دانش آموزان و ایجاد کاربری جدید علی الخصوص برای دانش آموزان اتباع که به ایرانی تغییر تبعیت داده اند و دارای دو سابقه یکسان در سامانه می باشند.
۴- عدم کارکرد واقعی برای گزینه تغییر شماره موبایل
۵- گزینه بروزرسانی از سیدا و امین در برخی موارد به درستی عمل نمی کند.
۶-با توجه به وجود مغایرت های نمره ای (بعد از اعتراضات و…) و مشخصات فردی (بعد از اصلاح)، در برخی موارد دانش آموز متوجه این مغایرت ها نشده و موجب ارسال سوابق اشتباه به سامانه کنکور می گردد.
۷- به طور کلی ساز و کار اعلام مغایرت و اعلام عدم وجود کارنامه قابلیت اجرایی ندارد به عنوان مثال برای اصلاح معدل، دانش آموز باید اعلام مغایرت مشخصات فردی درج نماید در حالیکه این موضوع باید تحت پوشش گزینه عدم دریافت کارنامه قرار گیرد که در این بخش نیز  دریافت نمرات از فاینال به درستی عمل نمی کند)

منبع

محمدرضا عادل خانی

محمدرضا عادل خانی / فعالیت: مشاور و پشتیبان تحصیلی دانش آموزان / دبیر رسمی آموزش و پرورش / رشته تخصصی: تدریس فیزیک / پست فعلی: مسؤول سامانه های دانش آموزی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران /

‫4 دیدگاه ها

  1. با سلام، وقت‌تون بخیر
    ـــــ من فارغ‌التحصیل نظام قدیم آموزشی هستم، یعنی با موفقیت امتحانات دیپلم (سال ۹۲) و پیش‌دانشگاهی (سال ۹۳) رشته ریاضی‌فیزیک رو پاس کردم و فارغ‌التحصیل شدم.
    ـــــ در دی‌ماه سال ۹۴ برای کسب دیپلم مجدد (نظام قدیم) در رشته «علوم تجربی» اقدام کردم، نمرات سه درس داخلی را تطبیق زدم و سایر دروس نهایی رو پاس کردم به جزء دو درس زیست‌شناسی (۲) و زمین‌سناسی که «مردود» شدم، در نتیجه «غیر فارغ‌التحصیل» شدم و دیپلم مجدد نظام قدیم در رشته علوم تجربی رو کسب نکردم.
    ـــــ با این توضیحات، آیا من می‌توانم با استناد به دیپلم و پیش‌دانشگاهی رشته ریاضی‌ام مجدداً برای کسب دیپلم مجدد علوم تجربی این‌بار اما در «نظام جدید آموزشی» اقدام کنم؟ (با توجه به اینکه من یکبار دیپلم مجدد علوم تجربی نظام قدیم شرکت کرده‌ام، اما فارغ‌التحصیل نشده‌ام چون دو درس را قبول نشده‌ام.)
    ـــــ اگر پاسخ آری و مثبت است، به استناد کدام بخش/ماده/آیین‌نامه/بخش‌نامه کسب دیپلم مجدد نظام جدید؟
    سپاس بیکران از وقتی که می‌گذارید
    با تقدیم احترام فراوان

    1. با سلام و عرض ادب
      ۲ راه دارید:
      ۱- حالت داوطلب عادی با نمره مستمر و تعداد دروس بیشتر: شما می توانید با سوابقی که اقدام به اخذ دیپلم مجدد نموده اید با توجه به آنکه ناقص مانده، برای تطبیق و ادامه همان سابقه در رشته علوم تجربی اقدام کنید. (واحد سنجش آموزش و پرورش منطقه شما از گزینه دیپلم ناتمام در سامانه تطبیق عملیات متوسطه دوم امین استفاده می کند و گزینه تطبیق از چند نظام آموزشی را تیک می زند تا با درج عدد ۹۶ به جای نمرات سابقه تحصیلی شما که معادل پایه دهم است، پذیرفته شود.)
      ۲- حالت داوطلب آزاد بدون نمره مستمر و صرفاً سبد درسی پایه دوازدهم: می توانید بدون آنکه صحبتی از آن دیپلم ناتمام کنید، از طریق دیپلم و پیش دانشگاهی قبلی نسبت به اخذ دیپلم مجدد در رشته غیر متناظر (تجربی) اقدام کنید.

      در خصوص بند و ماده که فرمودید می توانید وارد این لینک شوید:
      https://hi-school.ir/%d8%b4%db%8c%d9%88%d9%87-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%aa%d8%b7%d8%a8%db%8c%d9%82-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae/

      1. سلام مجدد و تشکر فراوان بابت توضیحات و راهنمایی کاملی که داشتید.
        ـــــ دقیقاً، من دقیقا میخوام به صورت «حالت دوم» که فرمودین، یعنی داوطلب آزاد بدون نمره مستمر و فقط پایه دوازدهم رو کلیه امتحاناتش رو بدم و دیپلم مجدد تجربی نظام جدید بگیرم.
        ـــــ الان مشکلی که هستش اینه که مسئول اداره (که اطلاعی نداره!) به اجبار میگه نه شما باید همون دیپلم تجربی قدیم رو ادامه بدی و تکمیلش کنی و فارغ‌التحصیل بشی و ما همچنین بخشنامه‌ای نداریم! الان منی که میخوام به صورت «حالت دوم» که شما فرمودین اقدام کنم به ایشون چی بگم؟ من اون لینک رو هم مطالعه کردم ولی واقعا متوجه بند و تبصره‌ها نشدم!
        ـــــ مثلا من باید بگم بر اساس کدام بند و ماده و بخشنامه من حق دارم مجددا به صورت داوطلب آزاد نسبت به کسب دیپلم مجدد تجربی نظام جدید اقدام کنم؟ و اینکه تو سامانه امین که شما فرمودین از کدوم بخش و به چه ترتیب اون مسئول اداره باید با توجه به شرایط من اقدام کنه و برام ثبت نام کنه؟
        واقعا عذرخواهم که وقت‌تون رو میگرم، متأشفانه مسئول اداره اینجا اطلاعی ندارن!

        1. با سلام مجدد
          از نظر حق و حقوق که می فرمایید، طبق بخشنامه مذکور باید تطبیق بر اساس آخرین سوابق باشد …
          همانطور که در حالت دوم عرض کردم؛ “نباید صحبتی از این دیپلم ناتمام کنید و البته سابقه ای در سیستم منطقه نیز وجود نداشته باشد”! حال که مسؤول سنجش منطقه از این موضوع آگاهی دارد مختار است که با شما همکاری کند یا خیر!
          اگر همکاری نمی کنند، شما می توانید درخواست خود را کتبا به ایشان تحویل نمایید تا از مرکز ارزشیابی وزارت آ.پ استعلام کنند یا اینکه در قالب کمیسیون خاص برای اخذ رای به شورای عالی آ.پ ارسال نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا