اخبار آزمون ها, اخبار آموزش و پرورش, اخبار آموزشی, اخبار امتحانات نهایی, اخبار و رویدادها

لغو امتحانات نهایی دی 1402

به گزارش سلام مدرسه بر اساس آخرین گمانه زنی ها و جلسات وزارت آموزش و پرورش احتمال لغو امتحانات نهایی نوبت دی 1402 افزایش یافته و از این پس فقط امتحانات نهایی نوبت خرداد و جبرانی آن برای افرادی که قبول نشده اند در نوبت شهریور برگزار خواهد شد.

لغو امتحانات نهایی دی 1402

همچنین بر اساس بند 3 بخش ب آخرین بخشنامه وزارت آموزش و پرورش به شماره 460/221-1402/05/07 از این پس فقط نمرات کتبی آزمون نهایی نوبت خرداد به عنوان سابقه تحصیلی به سازمان سنجش ارسال و در نتیجه کنکور سراسری موثر خواهد بود و یعنی افرادی که در آزمون نهایی نوبت شهریور 1402 شرکت کرده اند، سابقه تحصیلی آن ها به سازمان سنجش ارسال نمی شود و در صورت نیاز می توانند مجدداً در آزمون نهایی خرداد 1402 به منظور ایجاد سابقه یا ترمیم نمرات شرکت نمایند.

شایان ذکر است پیش از این آزمون های نهایی در 3 نوبت خرداد، شهریور و دی برگزار می شد و تمامی نمرات کتبی این آزمون ها برای دانش آموزان شاخه نظری (رشته های ریاضی – تجربی – انسانی – معارف) دیپلم سال 1384 به بعد و پیش دانشگاهی 1391 به بعد و پایه دوازدهم دی 97 به بعد به سازمان سنجش ارسال شده است.

در صورت عدم لغو آزمون نهایی دی 1402 و سایر اخبار مربوط به سوابق تحصیلی، موارد در مجموعه سلام مدرسه به سمع شما خواهد رسید.

با ما همراه باشید ….

 

author-avatar

درباره محمدرضا عادل خانی

محمدرضا عادل خانی / فعالیت: مشاور و پشتیبان تحصیلی دانش آموزان / دبیر رسمی آموزش و پرورش / رشته تخصصی: تدریس فیزیک / پست فعلی: مسؤول سامانه های دانش آموزی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران /

2 دیدگاه در “لغو امتحانات نهایی دی 1402

  1. ... گفت:

    سلام اگر حذف بشه ما چطوری خرداد ترمیم معدل بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وقتی کتاب افتاده داریم
    آخه چرا انقد استرس میدین به آدم
    حداقل دی رو بزارین که بتونیم درسا ی افتادمون رو پاس کنیم

    1. با سلام و احترام؛
      احتمالا با توجه به شرایط فعلی، این نوبت حذف نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *